Rek.+ Hayvan barınak

Yasaklı Site

19 Nisan 2017 Çarşamba

16 Nisan Referandum Tebrikleri




16 NİSAN 2017 REFERANDUM BAŞARISI İÇİN ERDOĞAN'A TEBRİK MESAJLARI YAĞIYOR
(19.Nisan.2017 Tarihi İtibariyle Gazeteler)





















WWW.SABAH.COM

 'a  yağıyor!


Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, halk oylamasının "Evet" zaferiyle sonuçlanmasından dolayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucunda kabul edilmesinden dolayı, tebrik etti.

Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'in de, oyların sayılma sürecini bu akşam Tarabya'da izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik eden isimler arasında yer aldığı öğrenildi

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Bahreyn Kralı Hamed'in referandum sonucunun Türkiye'ye hayırlı olması dilediğinde bulunduğunu belirtti. Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Gine Devlet Başkanı Alpha Conde'nin yanı sıra Tunus Nahda Hareketi lideri Raşid Gannuşi'nin de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve onun şahsında tüm Türk halkına tebriklerini ilettikleri kaydedildi.

Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Guelleh, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasından resmi olmayan sonuçlara göre "evet" çıkması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.


WWW.MİLLİYET.COM

Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor!


Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı ve referandum başarısı için kutladı.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ve Filistin  Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla  arayarak, anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucunda kabul edilmesinden  dolayı, tebrik etti. 

Cumhurbaşkanlığı kaynakları Bahreyn Kralı Hamed'in referandum sonucunun Türkiye'ye hayırlı olması dilediğinde bulunduğunu belirtti. Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Gine Devlet Başkanı Alpha Conde'nin yanı sıra Tunus Nahda Hareketi lideri Raşid Gannuşi'nin de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve onun şahsında tüm Türk halkına tebriklerini ilettikleri kaydedildi.

Eski Tunus Cumhurbaşkanı ve Tunus İrade Hareketi Başkanı  Muhammed Munsif Merzuki, Türkiye'deki anayasa değişikliğinin, halk oylaması ile  kabul edilmesinin, halkın 15 Temmuz'a cevabı olduğunu belirtti. 

Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'in, oyların sayılma sürecini bu akşam Tarabya'da izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik eden isimler arasında yer aldığı öğrenildi.




WWW.GAZETEVATAN.COM

Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, halk oylamasının "Evet" zaferiyle sonuçlanmasından dolayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucunda kabul edilmesinden dolayı, tebrik etti.

Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'in, oyların sayılma sürecini bu akşam Tarabya'da izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik eden isimler arasında yer aldığı öğrenildi.



WWW.HABERLER.COM
Cumhurbaşkanlığı basın merkezi Akorda'dan yapılan açıklamada, Nazarbayev, anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucu kabul edilmesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti belirtildi.



WWW.ENSONHABER.COM

Dünya liderlerinden Erdoğan'a tebrik mesajları

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, birçok dünya liderinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları yağdığını bildirdi.


Özbekistan Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisinden yapılan açıklamaya göre, Mirziyoyev Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kutlama mektubu gönderdi. Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev mektubunda, 16 Nisan'da gerçekleştirilen halk oylamasının başarılı sonuçlarından dolayı Erdoğan'ı kutladı.



WWW.HÜRRİYET.COM

Liderlerden Erdoğan'a referandum tebriği



Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, halk oylamasının "Evet" zaferiyle sonuçlanmasından dolayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.
Katar Emiri Al Sani ve Filistin Devlet Başkanı Abbas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucu kabul edilmesinden dolayı tebrik etti.
Bahreyn Kralı Al Halife, Gine Devlet Başkanı Conde, anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucu kabul edilmesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kutladı.
Tunus Nahda Hareketi lideri Gannuşi ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucu kabul edilmesi dolayısıyla tebrik etti.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame en-Nuceyfi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sonucundan dolayı tebrik etti.

Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Guelleh, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasından resmi olmayan sonuçlara göre "evet" çıkması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti, Hamas ve Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) referandum sonucundan duyduğu memnuniyeti aktardı.


Eski Tunus Cumhurbaşkanı ve Tunus İrade Hareketi Başkanı Muhammed Munsif Merzuki, Türkiye'deki anayasa değişikliğinin, halk oylaması ile kabul edilmesinin, halkın 15 Temmuz'a cevabı olduğunu belirtti.

Mısır Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasından resmi olmayan sonuçlara göre "evet" çıkması dolayısıyla Türk halkını tebrik etti.




TR.SPUTNİKNEWS.COM


Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Türkiye’de anayasa değişikliğine yönelik referandum sonucuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kutlama mesajı gönderdi.


WWW.HABERSELİ.NET

Referandum Sonrası Erdoğan’a Tebrik Yağıyor!

Cumhurbaşkanlığı kaynakları yaptığı ilk açıklamada birçok ülke  liderinin  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı referandum sonucu için tebrik ettiğini açıkladı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada  İlham Aliyev’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla aradığı bildirildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında evet oyu vererek çoğunluğun desteklemesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.
Anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında çoğunluğun değişikliklerin lehinde oy kullanması sebebiyle Erdoğan’ı ve Türk halkını kutlayan Aliyev, halk oylaması sonucunun, halkın Erdoğan’ın politikalarına verdiği büyük destek anlamına geldiğini belirtti.
Erdoğan, Aliyev’e teşekkür etti ve liderler iki ülke arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin bundan sonra da tüm alanlarda başarıyla gelişeceğini vurguladı. İlham Aliyev ayrıca, Erdoğan’a kutlama mesajı da gönderdi. Mesajında halk oylaması sonucunun Erdoğan’a olan güvenin ve başarılı politikasının tezahürü olduğunu vurgulayan Aliyev, “Şüphesiz, bu halk oylaması kardeş ülkemizin tarihinde yeni bir dönemin başlangıcı olacak, istikrarlı ve güçlü Türkiye’nin uluslararası arenadaki rolü ve yerini daha da güçlendirecektir.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğanı tebrik edenler arasında eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Yıldırım Akbulut ve  Tansu Çiller, anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucu kabul edilmesi dolayısıyla tebriklerini iletti.
Ayrıca Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ve Filistin  Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla  aradı ve anayasa  değişikliğinin yapılan halk oylaması sonucu kabul edilmesinden dolayı tebrik etti.



WWW.DW.COM

Trump Erdoğan'ı tebrik etti

ABD Başkanı Trump, 'Evet' ile sonuçlanan anayasa referandumuyla ilgili olarak Erdoğan'ı aradı. Telefon görüşmesinde Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı halk oylamasında elde ettiği başarı dolayısıyla tebrik etti. Doğan Haber Ajansı (DHA) bu bilgiyi Cumhurbaşkanlığı kaynaklarına dayandırdı. 

BEYAZ SARAY'ın CEVABI :
Beyaz Saray, AGİT raporunu bekliyor
Öte yandan Beyaz Saray, Türkiye'deki referandum konusunda yorumda bulunmak için uluslararası gözlemcilerin nihai raporunu bekleyeceğini açıkladı.
Diğer bir habere göre ise Trump, Suriye'ye yapılan hava saldırısını desteklediğinden dolayı Erdoğan'a teşekkür etmiştir, bizim besleme basın  balıklama atlamış ve referandum dan dolayı kutladı şeklinde kuyruklu yalanı yaymıştır.



WWW.TAKVİM.COM.TR

Anayasa değişikliği referandumundan Evet çıkmasıyla dünya liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajı yağdırdı..



Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani
ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucunda kabul edilmesinden dolayı, tebrik etti.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan'ı telefonla arayan Katar Emiri Al Sani ve Filistin Devlet Başkanı Abbas, anayasa değişikliğinin yapılan halk oylaması sonucu kabul edilmesinden dolayı kutladı.

Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife
, Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Gine Devlet Başkanı Alpha Conde'nin yanı sıra Tunus Nahda Hareketi lideri Raşid Gannuşi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve onun şahsında tüm Türk halkına tebriklerini iletti.

Öte yandan referandum sonucunun belli olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilk tebrik telefonu
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den geldi.

Bahreyn Kralı Al Halife, Gine Devlet Başkanı Conde, Tunus Nahda Hareketi lideri Gannuşi ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal
, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucu kabul edilmesi dolayısıyla kutladı.

Mısır Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan)
, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasından resmi olmayan sonuçlara göre "evet" çıkması dolayısıyla Türk halkını tebrik etti.
AA muhabirine konuşan İhvan sözcüsü Talat Fehmi, "Türk halkını referandum sonuçlarından dolayı tebrik ediyoruz. Türk halkı dünyaya yeni bir demokrasi dersi vermiştir. O da halkın desteğini arkasına alan liderin bütün güçlükleri aşacağı gerçeğidir." ifadelerini kullandı.
Teşkilatın önde gelen yöneticilerinden Eşref Abdulgaffar ise referandum sonuçlarının Türkiye'de gerçek bir demokrasi olduğunu gösterdiğini belirterek, "Erdoğan ve AK Parti kadrolarının yeni dönemde, daha farklı politikalar ve hizmetler üretmek için şimdiden çalışmaya başlaması ve daha fazla halk desteği için harekete geçmesi gerekir." dedi.
İhvan'ın önemli isimlerinden Muhammed Sevdan da bütün Türk halkını ve diğer Müslüman halkları kutladı. Sevdan, "Şuurlu Türk halkı ve lider Erdoğan'ı tebrik ediyorum. Referandumda "hayır" diyenler yarın bu değişimin Türkiye ve kendileri için ne kadar faydalı olduklarını anlayacaklar." ifadelerini kullandı.
Mısır dışında yaşayan liberal muhalif "Devrimin Yarını Partisi" lideri Eymen Nur, referandum sonucundan en fazla Türk halkının faydalanacağını ifade etti.
AA muhabirine konuşan Nur, "Farklı görüşlerin özgürce ifade edildiği bir ülkede yüzde 51 küsur ile 'evet' oylarının fazla çıkması, bir noksanlık değil övünç kaynağıdır. Bizim ülkelerimizde bu tür oylamalarda sonuç yüzde 99 oranında çıkmakta ve bundan utanmaktayız. Çünkü böyle bir sonuç özgürlük ve demokrasilerden bulunmamaktadır." dedi.
Türkiye'nin bir demokrasi sınavı daha verdiğine ve bundan başarı ile çıktığına işaret eden Nur, "Demokrasi ve barış ülkesi olan Türkiye'nin halkını tebrik ediyorum." diye konuştu.

Kremlin tarafından Salı günü yapılan açıklamada, "Vladimir Putin, Türkiye'deki anayasa değişikliği referandumunun başarılı bir sonucu hakkında Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti." Dedi.


WWW.CUMHURİYET.COM.TR

Sayfa başlıkları CHP nin YSK na itirazı ve bir çok haberler ama bu kadar dünyadan tebrik yağmış bir tanesi bile yayınlanmamış.

Siz bir basın organı olarak  sağnak yağmur gibi tebrik yağıyor, bunu ülkenin tüm tarafsız gazeteleri yazıyor, siz neden yazmazsınız.

Hepinizi içeri tıksa yargı haksızmı olur şimdi.
Tüm Türkiye'nin yazılısıyla, görseliyle tarafsız ve özgür basını aptalda sadece sizmi akıllısınız.

Şimdi oturun koltuğunuza ve Türkiye'deki besleme basına göre aşağıdaki sağanak yağmur gibi Erdoğan'ı kutlayan Büyük devletleri ve Büyük parti başkanlarını izleyin. 

Sonrada aklınızı başınıza alın, yoksa aldırırlar.

BAKIN GÖRÜN HANGİ DEVLETLERDEN TEBRİK MESAJI YAĞMIŞ

Rusya D.B. Putin
Azebaycan C.B. Aliyev
Katar Emiri Hamad Al Sani
Filistin  D.B.   Mahmut Abbas
Bahreyn Kralı Hamed
Gine D.B. Alpha Conde
Cibuti C.B. İ.Ömer Guelleh
Özbekistan C.B. Mirzyoyev
Kazakistan C.B.  Nazarbayev
Irak C.B.Yrd. Usameen-nuceyfi
Belarus D.B. Aleksandr Lukaşenko

ABD Bşk. Trump : Bizim besleme basın kutladı desede Beyaz Saray
Yetkilisi AGİK kararını bekliyoruz diyor. Trump Erdoğan görüşmesinde
ABD nce Suriye’ye yapılan hava saldırısında Erdoğan’a teşekkür etmiş,
Saldırıyı desteklediği için.




Hamas Büro Bşk. Halid Meşal  : Filistin'in Gazze Bölgesi'nde Filistin Devletine karşı çıkarak İslami Şer-i Düzen kurmak isteyen partinin lideri. Filistin'de iktidarı ele geçiremeyince Gazze'de bağımsız devletim dedi ve halkını şeriat ile idare etmekte, İsrail'e karşı terör estirmekte. 

MISIR Müslüman Kardeşler Örgütü (İHVAN) :  Türkiye'de de  başta iktidar olmak üzere hatırı sayılır bir taraftarı olan ve " 4 PARMAKLI EL " rümuzlu, Liderleri Mursi halen cezaevinde bulunan İslami Şeri düzen kurmak isteyen bir örgüt.
Liderleri Mursi, ismini, C.Başkanı olduğu devirde "9 Yaşındaki kız çocuklara nikah helal olmalı" demesiyle dünyaya duyurmuştu.

Tunus Nahda Hareket Lideri Raşid Gannuşi : 
Tunus'da günlük yaşama, islam dini uygulamalarının daha çok sahip olması ve Tunus'un islam ülkesi olduğunun desteklenmesini isteyen partinin lideri.

Tunus İdare Hareket Bşk. M.Munsif Merzuki : 
Tunus'da böyle bir partide, örgütte yok.


YENİ KUTLAMALAR GELDİKÇE YAYINLIYACAĞIZ.

19.Nisan.2017
Metin Öz
met_in_sam@msn.com






Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok: