Rek.+ Hayvan barınak

Yasaklı Site

10 Ağustos 2014 Pazar

İnsan Sevgisi Makale



İNSAN ve SEVGİ
İnsanın, İnsan Olması bazı Düşüncelerini, Ele almak, İnsan olması  Şarttır İnsan, taşıdığı Yaşadığı,
duyguyla,  Değer kazanmaktır.  Sevmek duygusu, İnsana verilmiş en  Güzel, anlam duygulardan biridir. Sevgi sadece, İnsana verilmiş en Güzel, anlam duygulardan biridir,  Sevgi sadece, İnsana bir duygu, Sevmek yakışır, İnsan  Sevince Sevgisi ne, kadar büyükse, O kadar, büyük  Sevgiyi taşıma, Yaşaya, bilme Her İnsanın Harcı, değil Tabii, Neyi,  Seviyor ,İnsan, neden  Sevgi ne Kazandı Bu duygu nedir. Yaratıcının, belirttiği Gibidir .Sevmek, Sevilme, sevgiyi, taşıyan. Sevimli kılar.İnsanın taşıdığı, Duygu güzel, etkisi, Güzelleşir.İçinde Sevgi Taşımayan tüm davranışlar,Sevgisiz, Vermek, Almak, İlgilenmek, Gitmek, Gelmek, Düşünmek, Hissetmek Dokunmak, hepsi, İnsan sevgisi kadardır.


DOSTLUK
İçinde Taşıdığı, İnsan sevgisi Kadardır. Önce kendisini Sever, sevmeli, Bir çok Eşini  Dostunu 
Akrabalarını, sevmek, İnsanlarla yardımlaşma,Yaşar Sevgi ile Sevgiyi beslerse, sevgiyi görür Kalben en iyi hisset, Günümüzde Yaşanan, sevgiler Genellikle Menfaat, ile alınan hazlar bile vardır.İnsan Sevgiye hükmeder, Kişinin gönülde, kendisi olmak .Kişi sevgi, varlığını kendisinden
geçip Sevgi ile kazanmıştır.


                               
   
                               
YAKIN İLGİ
İnsanı, bir  yada, Kimseye, karşı yakın İlgi, Bağlılık, Göstermeye,Sevginin tam anlamıyla,Tanınmayacağı kadar büyüktür. Sevgi her şeyden  Önce fedakarlık. Yani  hiçbir karşılık, Beklemeden, başkasından, Kendinden, bir şeyler vermek demektir.Gerçek  mutluluk,Sevgiye dönüşüyor.İnsanlar, arasında Sevgi cümlelerini hepimiz  yapabiliriz.



Zerrince__

BENZER KONULAR 
Nasrettin Hoca
İnsan sevgisi üzerine
Dolunay
Engelliler bir toplumun aynasıdır
Engel terörünü durdurun
Sorgulamayın, çözüm üretin
Yaramaz çocuk (Masal)
Adile Teyzeden masallar 
Sebze ve Meyvelerle yapılan heykelcikler







Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok: